Ilyen volt 2019, köszönjük!

Share on facebook
Share on twitter
aum ázsiai étterem

Sziasztok!

Elérkezett az év utolsó napja… Így visszatekintve 2019-re rengeteg dolog történt velem, velünk és nagyon boldog vagyok, hogy mindezt Veletek is megoszthattuk! Mindebből szemezgessünk most együtt!

Februárban megnyitotta kapuit az AUM, ezzel sokunk álmát valóra váltva. Nem tudhattuk, csak reméltük, hogy egymásra találunk Veletek, akik szeretitek a gasztronómiát, akik értékelitek és keresitek az újdonságokat, a kreativitást és összekovácsolódunk egy olyan szimbiózisban, amely valódi értékel képvisel a hazai vendéglátásban.

We Love Budapest – Megvan az év legkülönösebb étterme

Májusban, sokak meglepetésére, nyertünk a Gourmet Fesztiválon. Hatalmas boldogság volt ez számunkra és egyben szuper megerősítés abban, hogy jó úton járunk és szeretni fogjátok mindazt, ami igazán mi vagyunk!

Gourmet Riporter – Az AUM lett a Gourmet Fesztivál legjobbja

Egyre többen figyeltek fel ránk, ennek köszönhetően pedig jó hangulatú tévés szereplések, interjúk születtek:

Jakupcsek Plusz – Túl az Óperencián

RTL Reggeli – Magyar ételek ázsiai köntösben

Megtartottuk az első Hangtál vacsoránkat, helyet adtunk sok-sok céges ebédnek, vacsorának, születésnapnak, baráti találkozóknak, egyszóval együtt éltünk Veletek és ennél többet nem is kívánhatunk!

Első Hangtál Vacsora – AUM Étterem

Mindez nem valósulhatott volna meg nélkületek és persze a fantasztikus Csapat nélkül, akikkel együtt dolgozhatom és akiknek nem lehetek elég hálás, köszönöm, hogy vagytok!

Tiszta szívemből kívánom mindannyiunknak: régi és új Vendégeinknek, Partnereinknek, az AUM Csapatának, hogy 2020 a mi évünk legyen, és váljon valóra minden álmunk! Boldog új évet kívánok!

Szeretettel,

Dani

aum ázsiai étterem
Köszönjük, 2019!

Szólj hozzá

Üdvözöllek!

Varga Dániel Chef vagyok, ez pedig itt a blogom, ahol megosztom veletek a gondolataim. Lesz szó ételekről, konyháról, az élet nagy dolgairól, tarts velem! :)

Kövess minket