RÓLUNK

Egy tányérnyi Ázsia, Budapesten!

Az Aum étterem 2019 februárjában nyitotta meg kapuit és egy merőben új koncepciót képvisel a vendéglátás területén. Ázsiai-magyar fúziós ételeket alkotunk, melyek ízvilágukban, tálalásukban is egy-egy ázsiai körutazást idéznek meg éttermünk falai között. Autentikus alapanyagok, gondosan megalkotott tányérok és egy nagy adag kreativitás tökéletes harmóniája: ez a hamisítatlan Aum életérzés.

Chéfjeink Varga Dániel, Nyikita Szuharev és Maszlay Zoltán. Dániel és Zoltán éveket töltöttek el Thaiföldön azzal, hogy magukba szívják a jellegzetes ázsiai gasztronómia minden ízét, báját, míg Nyikita a textúrák új megközelítésének mestere. Hárman egymással szimbiózisban alkotnak napról-napra meghökkentő újdonságokat, miközben mindegyiküknek megvan a maga különleges személyisége és étel-szemlélete.

Az étterem

Az Aum étteremben nincsen állandó étlap, a kínálat akár naponta is változhat. A tematika a fix ételek helyett a frissességen alapul: mindig az éppen elérhető legfrissebb, legizgalmasabb alapanyagokból dolgozunk, így nálunk biztosan nem találkozol előre elkészített, mirelit ételekkel.

Az Aum mindeközben a nyugalom szigete!

Tradicionális ázsiai motívumok és színek jellemzik modern köntösbe öltöztetett éttermünket, ahol lágy zeneszó mellett költheted el ebéded vagy vacsorád. Az Aum-ban eltöltött idő elhozza számodra az aum állapotát, amely segíti a lélek harmóniájának megtartását és véd a negatív hatások ellen.

Térj be hozzánk és hagyd, hogy elárasszanak a pozitív energiák és az utánozhatatlan az Aum-hatás!

 

  • 1033 BUDAPEST, FLÓRIÁN TÉR 6-9.

    (FLÓRIÁN ÜZLETHÁZ)