RÓLUNK

Egy tányérnyi Ázsia, Budapesten!

Az Aum étterem 2019 februárjában nyitotta meg kapuit és egy merőben új koncepciót képvisel a vendéglátás területén. Ázsiai-magyar fúziós ételeket alkotunk, melyek ízvilágukban, tálalásukban is egy-egy ázsiai körutazást idéznek meg éttermünk falai között. Autentikus alapanyagok, gondosan megalkotott tányérok és egy nagy adag kreativitás tökéletes harmóniája: ez a hamisítatlan Aum életérzés.

Chéfjeink Varga Dániel, Nyikita Szuharev és Maszlay Zoltán. Dániel és Zoltán éveket töltöttek el Thaiföldön azzal, hogy magukba szívják a jellegzetes ázsiai gasztronómia minden ízét, báját, míg Nyikita a textúrák új megközelítésének mestere. Hárman egymással szimbiózisban alkotnak napról-napra meghökkentő újdonságokat, miközben mindegyiküknek megvan a maga különleges személyisége és étel-szemlélete.

ABOUT US: Chef Daniel Varga, Chef Zoltan Maszlay and Chef Nyikita Szuharev are waiting for you with the most exciting Hungarian-Asian food specialities! There are unusual ideas and bold solutions in an authentic, unique kitchen. The Aum brings to you the cuisine and lifestyle of  the real Asia! Come and taste it!

 

Az étterem

Az Aum étteremben nincsen állandó étlap, a kínálat akár naponta is változhat. A tematika a fix ételek helyett a frissességen alapul: mindig az éppen elérhető legfrissebb, legizgalmasabb alapanyagokból dolgozunk, így nálunk biztosan nem találkozol előre elkészített, mirelit ételekkel.

Az Aum mindeközben a nyugalom szigete!

Tradicionális ázsiai motívumok és színek jellemzik modern köntösbe öltöztetett éttermünket, ahol lágy zeneszó mellett költheted el ebéded vagy vacsorád. Az Aum-ban eltöltött idő elhozza számodra az aum állapotát, amely segíti a lélek harmóniájának megtartását és véd a negatív hatások ellen.

Térj be hozzánk és hagyd, hogy elárasszanak a pozitív energiák és az utánozhatatlan az Aum-hatás!

 

  • 1033 BUDAPEST, FLÓRIÁN TÉR 6-9.

    (FLÓRIÁN ÜZLETHÁZ)