A

Küldetésünk:

Hogy mit is jelent az Aum? Az Aum (ejtsd „ohm”) a teremtés igéje, egy ősrezgés, a test, a lélek, és a szellem egysége. Az Aum ismételgetése megnyugtatja az elmét, energiával tölti fel a testet és segít kiszakadni a materiális világból.  Ezt a fajta nyugalmat szeretnénk elhozni éttermünkbe is: Ázsia békességét, bölcs életfilozófiáját egy cseppnyi magyar mentalitással ötvözve.

Ázsiai fúziós étterem Budapest-Aum Étterem
Ázsiai fúziós étterem Budapest-Aum Étterem
Rólunk:

Egy tányérnyi Ázsia, Óbudán!

Az Aum étterem 2019 februárjában nyitotta meg kapuit Óbuda szívében, a Flórián téren. Elmondható, hogy egy merőben új koncepciót képviselünk a vendéglátás területén: ázsiai-magyar fúziós ételeket alkotunk, melyek ízvilágukban, tálalásukban is egy-egy ázsiai körutazást idéznek meg éttermünk falai között. Autentikus alapanyagok, gondosan megalkotott tányérok és egy nagy adag kreativitás tökéletes harmóniája: ez a hamisítatlan Aum életérzés.

Az alapanyagok egy része egyenesen Ázsiából érkezik, azonban több olyan hazai beszállítóval is dolgozunk, akikre igazán büszkék vagyunk: a mangalica Zebegényből érkezik, a fürj a Vajdaságból, a paradicsom pedig Fótról.

A 2019-es Gourmet Fesztiválon elnyertük a Legjobb Kiállító díját, míg az egyik legnépszerűbb ételnek a Khao Soy Pet, vagyis a vörös currys kacsalevesünk bizonyult.

A

Séfjeink
Varga Dániel és Maszlay Zoltán

Séfek éveket töltöttek Thaiföldön, Koh Samui szigetén, ahol alaposan megismerhették az ázsiai gasztronómia minden fortélyát. E jellegzetes étel-szemléletet hozták haza, a keleti tájak felülmúlhatatlan nyugalmával együtt, majd megfűszerezték a tradicionális magyar konyha sajátosságaival. Az ebből született ázsiai-magyar fúzió igazi különlegesség a hazai gasztronómia világában. Dániel és Zoltán tudása és kreativitása tökéletes összhangban ér össze az AUM konyhájában, ahol napról-napra születnek meg olyan ikonikus AUM-os ételek, mint a Massaman gulyás, vagy éppen a Tenger gyümölcsei brassói.

Ázsiai fúziós étterem Budapest-Aum Étterem
Ázsiai fúziós étterem Budapest-Aum Étterem

A

Séfeinkk: Varga Dániel & Szuharev Nyikita

Varga Dániel és Maszlay Zoltán Séfek éveket töltöttek Thaiföldön, Koh Samui szigetén, ahol alaposan megismerhették az ázsiai gasztronómia minden fortélyát. E jellegzetes étel-szemléletet hozták haza, a keleti tájak felülmúlhatatlan nyugalmával együtt, majd megfűszerezték a tradicionális magyar konyha sajátosságaival. Az ebből született ázsiai-magyar fúzió igazi különlegesség a hazai gasztronómia világában. Dániel és Zoltán tudása és kreativitása tökéletes összhangban ér össze az AUM konyhájában, ahol napról-napra születnek meg olyan ikonikus AUM-os ételek, mint a Massaman gulyás, vagy éppen a Tenger gyümölcsei brassói.

aum-natural-logo-white

1065 Budapest, Hajós Utca 32.

Hétfő-Szombat: 10:00-22:00

Vasárnap: Zárva

+36 30 205 7775

info@aumrestaurant.com

AUM RESTAURANT© Minden jog fenntartva!

ÁSZF